Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver

Yerli Otomobil de Çubuk Ortak Fikirde

blank
MÜFİT ONBAŞI tarafından
29 Kasım, 2017 14:26 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 11:48
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Çubuk’un sivil toplum kuruluşlarından Çubuk Muhtarlar Derneği ve Çubuk Kent Konseyi Onur Meclisi yerli otomobil fabrikasının Çubuk’a kurulmasının hem Ankara açısından hem de ilçeleri açısından büyük bir katma değer katacağını belirtti. Çubuk'un Ankara'nın yanı başında olduğunu, fabrikanın Çubuk’ta yapılmasının yerli otomobil açısından da büyük bir avantaj olacağını ve sorumluluk sahibi herkesi bu konuda girişimlerde bulunmaya davet eden Esre, "Muhtarlar derneği olarak ilçemiz için elimizden ne geliyorsa onu yapmak gibi bir sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz. Ankara milletvekilleriyle bu konu için de görüşmelere başlattık. Çubuklular olarak biz, üniversitesi, yüksek okulları, meslek liseleriyle, ulaşımıyla, alt yapısıyla, geniş ve bakir alanlarıyla yerli otomobil fabrikasına talibiz. İlçemizde bulunan işsizliğe çare için bu yatırım çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Her konuda altyapımız ve fabrika için yerimiz hazır" dedi. Fuar Alanı Elimizden Kaçtı, Yerli Otomobil Fabrikasını Kaçırmayalım Kendilerinin de yerli otomobil fabrikasının Çubuk’ta kurulması için her türlü katkıya hazır olduklarını belirten Mehmet Saat, yazılı açıklamasında, “Onur Meclisi olarak yerli ve milli otomobilin üretimini bizde Çubuk’ta olmasını istiyoruz. Bu fabrika için en uygun yerin Çubuk olduğunu düşünüyoruz. MAN otobüs ve kamyon üretimi için Çubuk’u tercih ediyorsa bunun bir sebebi var. Uluslararası havaalanı, otonomi ve üniversitenin yanına milli ve yerli otomobil fabrikası çok yakışacak” dedi. Kamu kurumlarının yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla olan üstü bir toplantı düzenleyeceklerine değinen Saat, açıklamasına şöyle devam etti: “Sayın Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan’ın her şeyiyle benim eserim dediği Ankara’nın 6. Devlet Üniversitesi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin hemen yanı başına yine Cumhurbaşkanımızın en büyük eserlerinden biri olacak milli ve yerli bir otomobilin fabrikası çok yakışacaktır. Üniversitemizde yetişecek öğrencilerimiz yine üniversitemizin de desteğiyle yerli otomobilimizi geliştirerek, sadece ülkemize değil dünya piyasasına sunulmasını daha da kolaylaştıracaktır. Yerli otomobil fabrikasının Çubuk’ta kurulması için tüm alt yapımız hazır. Hemen yanı başımızda bulunan uluslararası havaalanımız, üniversitemize kadar gelecek metromuz, yanı başımızda bulunan Otonomi fabrika için büyük bir avantaj olacaktır. Yetişmiş insan gücü bakımında da ilçemiz çok avantajlı bir kenttir. Ayrıca hemen yanı başımızdaki 5 milyon nüfusun olduğu Ankara ve çevre iller üretilen otomobiller için büyük bir Pazar olacaktır” diye konuştu.

Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çubuk Aksiyon haber ajansı gündem gazetesi

Cubuk-Aksiyon-Gazetesi-Haber-Ajansi-her-zaman-sizinle
MÜFİT ONBAŞI tarafından
21 Temmuz, 2020 10:41 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 11:47
Okuma Süresi: 3dk
Yorum Sayısı: 2
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Çubuk Aksiyon haber ajansı gündem gazetesi öncelikle Çubuk ilçesindeki bir kaç sayılı haber siteleri arasında gündemi takip ederek okuyuculara doğru bilgileri sunmaya devam ediyor.

Sloganımız ilçeye dair ne varsa burada

İlçede birkaç sayılı haber sitesi arasında olan ve “Çubuk’a dair ne varsa” sloganı ile Çubuk’ta haber, reklam, tanıtım ve rehber görevi üstlenen Çubuk Aksiyon Haber Sitesi kuruluş tarihi 2008 yılından bu yana aralıksız okuyucusuna hizmet vermeye devam ediyor. Haber sitemizde sizlerle haberlerimizde tarafsız yayıncılığımız ile görselliğimizi her daim paylaşmaya devam edeceğiz. İsminin değişikliğiyle dikkat çeken Çubuk Aksiyon, sürekli yenilenip, güncellenmektedir. Çubuk'ta haber ihtiyacına cevap verebilen haber sitesi olma özelliği yanı sıra, okuyucularına haber alış verişi sağlamaya devam ediyor. Maddi hiçbir beklentisi olmayan sitemizde tamamen gönüllü ve fahri muhabirler ile sizlere haber sunuyoruz. Haber sitemiz okuyucularına sağladığı kullanımı kolay, hızlı okuma, güzel bir görünüm özelliği ile okuyucularına haber akışı sağlıyor. Okuyucularımızdan aldığımız bu güçle de yayın politikasını değiştirmeden yolumuza devam ediyor.

Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı doğru haber kaynağınız

Çubuk Aksiyon Gazetesi - Haber Ajansı - İnternet Haber Sitesi imtiyaz sahibi olan Müfit Onbaşı açıklamasında: "Okuyucularımızın bize göstermiş olduğu ilgi, yardım ve yorumlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Görevimiz ve işimiz olan gazetecilik mesleğimizde doğru ve kesin bilgi içeren haber yapmak önceliğimiz olmuştur. Bu konuda bizi herkes tanır. Haber sitemiz artık ulusal haber siteleri değerinde bir görünümdedir. Çubuk hakkında her türlü bilgi ve öğrenmek istediğiniz her türlü arşivi ile zengin bir içeriğe sahip. Haber sitemiz sürekli güncellenen ve yenilenen tasarımı ile kullanıcıya, habere hızlı ve kolay erişim imkânı sağlıyor. Haber okumayı kolaylaştıran zarif görünüm ve ergonomik yapı sayesinde ziyaretçilerimiz, artık web sitemizde daha fazla zaman harcıyor" diyerek devam etti.

Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı takipçilerine en doğru ve kesin bilgi sunar

Sizlere, 15 yılı aşkın tecrübesi ve deneyimli kadrosuyla ilçeye özgü, haber, fotoğraf ve video üreterek okuyucularına sunmaktayız. Çubuk’un gündemini takip eden ve yine ilçenin güncel haberlerini sizlere aktarmaya devam edecek olan cubukaksiyon.com web adresinden istediğiniz her şeye kolayca ulaşılabileceksiniz. Günümüz teknolojisine, değişime ayak uydurmak için siz değerli takipçilerimizin fikir ve görüşlerini değerlendirerek, sitemizi daima hem güncel tutuyor, bilgi ve tecrübelerimiz ile sistemimizi hem güçlü tutuyor, hem de sürekli yeniliyoruz. Yine okuyucularımızın ve abonelerimizin görüş ve fikirlerini değerlendirerek doğru kaynaklardan bilgi alarak haber ekliyoruz. Okuyucularımızın haberlere yazdıkları yorumlardan güç alarak onlara en güzel haberler sunmaya devam ediyoruz. Bizi ziyaret eden bütün takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Bizi izleyen, takip eden herkese teşekkür ederiz.

İyi kötü gününüzde her zaman yanınızdayız

Çubuk Aksiyon Gazetesi Haber Ajansı olarak okuyucularımıza bazen acı kötü haber verdik üzdük, bazen de mutlu iyi haber vererek yüzünü gülümsettik. Çubuk’un gündemini an an takip ederek, yine ilçenin güncel haberlerini sizlere aktarmaya her zaman devam ediyoruz. Birçok okuyucumuz bizi takip ederek bir eşiniz dostunuz iyi ya da kötü haberini bizden okuyarak öğrendi. İşimiz ilçede iyi, kötü, güzel ve mutlu tüm haberleri sizlere duyurabilmek. İlçede tabi ki kötü olayların olmasını bizde istemeyiz. Ama koca 100 bini aşkın bir ilçe her şey olabiliyor. Doğru kaynaklardan kesin bilgileri alarak kimseyi mağdur etmeden elimizden geldiği kadarıyla haberlerimizi insanları incitmeden yapmaya çalışıyoruz. cubukaksiyon.com sitemiz ile şimdiye kadar birçok okuyucusu ile haber, yazı, resim ve video göstererek okuyucumuzun beğenisini kazanmaya çalıştık. Bundan sonra da hedefini şaşmadan, internet haber okuyucularına, kaliteli doğru kaynaklardan haberlerimizi yine siz değerli o okuyucularımızın yorumuna sunacağız.

Günümüzde sosyal medya hesaplarında bir çok sayfa tarafından yüzeysel başlık şeklinde verilen yazılardan öte gazeteciliğin en önemli kaynağı olan 5N - 1K özelliğinde haber yapmaktayız. Bu vesile ile internetin vazgeçilmezi sosyal medya da , Facebook, İnstagram ve Twitter’da büyük bir organik takipçi kitlesine ulaştık. Son olarak sizleri değerli okuyucularımızı aramızda görmekten mutluluk duyar, iyi çalışmalar dileriz. Enerjimize güç kattığınız için teşekkür ederiz. “Bir gün bizi ziyaret edeceğinizi biliyorduk. Aramıza hoş geldiniz. Artık şuan bizi siz dâhil herkes tanıyor”

Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Çubuk’un en büyük sorunlarından birisi yüksek kat uygulaması

blank
MÜFİT ONBAŞI tarafından
15 Aralık, 2025 14:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Çubuk’un en büyük sorunlarından birisi yüksek kat uygulaması Çubuk ilçemizin en önemli sorunlarından biri de birçok yerin yüksek kat uygulamasında olmasıdır. Siyasiler, mesleki odalar, sivil toplum kuruluşları özellikle yapı, inşaat, mimari şehir planı ile ilgili oda, STK ve dernekler bu sorumları ya görmüyorlar ya da görmezlikten geliyorlar. Yüksek katta arsası olan vatandaşlarda,  arsa alıp müstakil ev yapmak isteyenlerde mağdur. İnsanlar kardeşleri ile miras paylaşımı yapamazken, yanlış ve dikey mimariyi gelişim olarak algılayanlardan dolayı arsa sahipleri bilgileri olmadan, tanımadığı insanlarla ortak ve hissedar oldular. İmar sonlarında ve ilçede belirli bölgeleri hariç yüksek kat uygulamasında bu bölgelerde arsası olanlar arsalarını kullanamıyor. Satmakta zorlanıyor, değerinin altında satmak zorunda kalıyor. Ruhsata açık müstakil ev yapmak isteyenlerde ya uygun arsa bulamıyor ya da kısıtlı sayıdaki müstakil ve ruhsata açık arsalarda haliyle yüksek fiyatlara satın almak zorunda kalıyor. İlçemiz birçok yeri alakasız şekilde yüksek kat uygulamasına sokuldu. Daha öncede bir çok kez belirttiğim gibi belirli bölgeler hariç en kısa zamanda yüksek kat uygulamasından vazgeçilmesi mağduriyetlerin giderilmesi için zorunludur. İlçemizin daha güzel ve daha yaşanılabilir olabilmesi için biran önce yüksek kat uygulamasından en azından belirli mantıklı yerler haricinde vazgeçilmesi ve gerekli girişimlerle bu hatadan dönülmesi yetkililerin ilçemize en büyük hizmetlerinden biri olacaktır.

Müstakil yaşam hayattır

Gelecek nesillerimizi, yüksek beton yığınları içerisinde yetiştirip, beton gibi katı ve soğuk insanlar haline getirmeyin… Saygılarımla; Ertan Karabıyık
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.