logo

Kazara bıçakla kendini yaralayan kişi hayatını kaybetti

Kazara bıçakla kendini yaralayan kişi hayatını kaybetti

Ankara’nın Çubuk ilçesi Akkuzulu Mahallesinde horoz keserken bacağından yaralanan Nurettin Erdem (58), kan kaybından yaşamını yitirdi.

Olay, öğle saatlerinde Akkuzulu Mahallesi’nde meydana geldi. İftar için horoz kesmek isteyen Nurettin Erdem, bıçakla bacağından yaralandı. Komşularının yardımıyla Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi’ne götürülen Erdem, aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti. Erdem’e yapılan otopsi işlemlerinin ardından morga kaldırıldı.

Umreden 1 ay önce gelen Erdem, böbrek yetmezliği bulunan kız torununa böbreğini vermek için tüm işlemlerini yaptığı ve nakil için beklediği öğrenildi.

Erdem’in cenazesi Akkuzulu Mahallesi Merkez Cami de saat  kılınan cenaze namazının ardından 02.03.2025 Pazar günü 10:00 da defnedildi.

Haber: Müfit Onbaşı – (DHA) – Çubuk Aksiyon Haber Ajansı

 

Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?